
Печена картопля із салатом і прошуто
Особливість запропонованого рецепту в тому, що складові частини отриманої в результаті страви готуються окремо. У духовці запікається до м'якості картопля. Обсмажується на сковороді (на сильному вогні) шинка прошутто. Із шпинату, консервованої кукурудзи і селери готується салат зі смачною, насиченою заправкою. Всі три складові "зустрічаються" безпосередньо на сервірувальній тарілці. Порада: після запікання в духовці можна зробити розріз на кожній картоплині вздовж, а можна зробити по два глибоких хрестоподібних розрізи, не прорізаючи до кінця, так, щоб кожна картопля поділялася на чотири частини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Simonini Parmiamo Mr. Panino Prosciuto Cotto
4 шт.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
310 г.
Celery Stalk
2 шт.
Spinach Bunch100g
100 г.
Nash sik Tomato juice 950ml
2,5 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
1,5 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Ретельно вимити картоплю. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку, випікати протягом 1 години.
02
Змішати в мисці томатний сік, оливкову олію і оцет. Посолити і поперчити за смаком.
03
На розігрітій сковороді обсмажити шинку на сильному вогні, після чого нарізати шматочками.
04
Перекласти картоплю на дошку, зробити розріз уздовж.
05
Змішати шпинат, кукурудзу і нарізану селеру. Додати дві третини заправки.
06
Картоплю викласти на тарілки, полити зверху третиною соусу, в кожну викласти салат, зверху покласти шинку. Прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores