
Паста з запеченим солодким перцем і помідорами
Для цієї страви підійде паста як довга, так і коротка. Паста повинна бути трохи недовареною, тобто м'якою зовні і трохи тугою всередині (як кажуть італійці, «аль данте»). Болгарський перець в рецепті стоїть на першому плані і грає головну роль завдяки своїй величезній користі для організму людини. Солодкий болгарський перець багатий вітамінами А, С, P, B1, B2, E, B6, PP, містить величезну кількість корисних мінеральних речовин, мікро- і макроелементів. Час від часу потрібно перевертати перець, щоб він більш-менш рівномірно пропікся з усіх боків. Пасту змішують з запеченим солодким перцем і помідорами, посипають дрібно нарізаним сиром і подають до столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
2 шт.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
2 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Garlic
2 зубчика
Casa Rinaldi Calabresi Pasta 500g
400 г.
Khersonskiy Syr Dutch Cheese 45%
150 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку і поставити перець запікатися при температурі 150°C. Час від часу перевертати. Перець повинен з усіх боків рівномірно покритися підпалинами.
02
Помідори почистити, розрізати на 4 частини і видалити насіння і зайву рідину. У сковороді розігріти олію і помістити в неї дрібно нарізаний часник на 1 хвилину, тримати на маленькому вогні. Додати помідори, перемішати і тушкувати на маленькому вогні приблизно 15 хвилин.
03
Перець нарізати довгими смужками.
04
Пасту зварити.
05
Додати перець до помідорів і перемішати. Змішати з пастою. Посолити і поперчити.
06
На гарячу пасту додати порізаний кубиками сир.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores