Паста з цукіні і королівськими креветками - Image

Паста з цукіні і королівськими креветками

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Даний рецепт - гідний представник середземноморської кухні, його головними інгредієнтами є паста і морепродукти. Королівські креветки - це найбільші прісноводні креветки з тих, що вирощують на фермах. Вони цінуються саме за великий розмір і незвичайний смак, так як вони набагато солодші на смак, ніж інші тропічні види. Калорійність королівських креветок становить 87 ккал на 100 грам продукту. Вони містять багато вітамінів і корисних мікроелементів. Щоб креветки були ніжніші, їх рекомендують відварювати, а потім обсмажувати. Пасту з цукіні і королівськими креветками перед подачею посипають тертим пармезаном, свіжим або сухим базиліком і прикрашають гілочкою розмарину.

Ingredients

Паста

300 г.

Цукіні

150 г.

Креветки королівські очищені

150 г.

Масло вершкове

100 г.

Сіль

за смаком

Олія оливкова

10 мл.

Preparation steps

01

Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.

02

Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.

03

Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.

04

Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.

05

При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Паста з цукіні і королівськими креветками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua