Паста "Карбонара" - Image

Паста "Карбонара"

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Alla carbonara - найзнаменитіша класична італійська підлива/соус до пасти. Карбонара не використовується з короткою і фігурною пастою, тільки зі спагеті високої якості. Основними інгредієнтами пасти Карбонара є: грудинка, яйця і тертий пармезан. Додатково використовують вершки, часник і цибулю. Спагеті Карбонара - страва дуже ситна, з яскравим запахом і пікантним смаком. Головна особливість страви в тому, що соус доходить до готовності від паруючої пасти. Спагеті Карбонара можна готувати з будь-яким беконом і будь-яким сиром, але для традиційної страви італійці використовують в'ялену жирну свинячу грудинку панчетта або сиров'ялені свинні щічки гуанчіале і овечий сир Пекоріно Романо.

Ingredients

Спагеті

200 г.

Бекон

150 г.

Вершки

150 мл.

Яєчні жовтки

3 шт.

Твердий сир

50 г.

Часник

2 зубчики

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

На сковороді на соняшниковій олії злегка обсмажити дрібно нарізаний часник, додати нарізаний соломкою бекон і добре обсмажити.

02

Приготувати сирно-вершкову масу: жовтки злегка збити, посолити, поперчити, додати вершки і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.

03

Спагеті відварити відповідно до рекомендацій на упаковці.

04

Викласти на сковороду гарячі спагеті, додати сирно-вершкову заливку і перемішати.

05

Змішати спагеті і підсмажений бекон.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min