Паста "Аматрічіана" - Image

Паста "Аматрічіана"

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паста Аматрічіана - одна з тисяч різновидів італійської пасти. Вона відмінно підійде для новачків - тих, хто тільки вчиться готувати пасти. 20-25 хвилин нескладних кулінарних прийомів, і відмінне блюдо у вас на столі. Зазвичай використовують товсті трубочки букатіні, але можна використовувати піні, спагетті або фусілі. Помідори обов'язково очищають від шкірки, так як при приготуванні цієї страви помідори служать таким собі соусом, а в соусі не повинно бути нічого зайвого. Подають пасту гарячою, посипавши зверху петрушкою і тертим сиром.

Ingredients

Спагеті

400 г.

Копчена грудинка

300 г.

Помідори

1 кг.

Ріпчаста цибуля

1 шт.

Оливкова олія

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати грудинку невеликими кубиками й обсмажити її на оливковій олії протягом 4 хвилин на середньому вогні.

02

Додати до грудинки дрібно нарізану цибулю і смажити ще 2 хвилини.

03

Відварити спагеті до напівготовності і відкинути на друшляк.

04

Зняти шкірку з помідорів, нарізати їх невеликими кубиками і додати в сковорідку до грудинки. Посолити, поперчити, тушкувати 5 хвилин.

05

Потім додати спагеті, перемішати, прогріти на невеликому вогні 2 хвилини. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Паста "Аматрічіана" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua