Пангасіус, запечений під овочевим соусом та моцарелою - Image

Пангасіус, запечений під овочевим соусом та моцарелою

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо вам потрібен рецепт швидкої, але ефектної і смачної страви, яку можна подати як за святковий стіл, так і до романтичної або сімейної вечері, тоді однозначно слід готувати рибу. А от як це зробити, щоб ваша вечеря запам'ятався надовго і сподобалася всім, кого ви будете нею пригощати, ми з вами і поділимося. Рибу (для експерименту) ви можете брати щоразу нового виду, щоб спробувати, як це буде не з пангасіусом. Але от для смачного соусу вам потрібні всі ті інгредієнти, які вказані. По-перше, це овочі, а значить соус буде легкий. По-друге, вони містять безліч вітамінів. Ну і звичайно ж аромат, який надає соусу часничок.

Ingredients

Філе пангасіуса

800 г.

Червоний перець

1,5 шт.

Помідори

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

1 головка

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Моцарела

150 г.

Preparation steps

01

Очистити помідори, перець, цибулю і часник від шкірки і порізати на невеликі частини.

02

Всі овочі скласти в блендер і перемолоти до стану каші. Посолити і поперчити за смаком.

03

Рибу помити, поперчити і посолити. Скласти в форму для запікання, застелену фольгою.

04

Залити рибу овочевим соусом, зверху розкрошити моцарелу. Поставити форму в заздалегідь розігріту духовку до 180°C на 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пангасіус, запечений під овочевим соусом та моцарелою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua