
Омлет зі шпинатом
Незважаючи на те, що міф про рекордно високий вміст заліза в шпинаті був благополучно розвінчаний ще в минулому столітті (як з'ясувалося, вчений, який досліджував його, пропустив кому в результатах досліджень, перетворивши дріб в ціле число), він як і раніше займає лідируючі позиції в хіт-параді корисних продуктів. Листя шпинату містять велику кількість вітамінів (особливо вітаміну К, необхідного для здоров'я кісток) і антиоксидантів. Так що, з'ївши на сніданок ось цей апетитний омлет зі шпинатом, можете себе привітати - ви отримали ситну, але при цьому дієтичну та корисну їжу!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
150 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл
Salt Egypt
за смаком
Spices Black Salt
за смаком
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
за смаком
Preparation steps
01
Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, трохи разморозьте його. Листя свіжого шпинату промийте, обсушіть і наріжте (не надто дрібно).
02
Яйця з'єднайте з молоком і сіллю і збийте (краще міксером).
03
Додайте шпинат, перемішайте.
04
У сковороді розігрійте рослинну олію, влийте шпинатно-яєчну суміш. Додайте приправи за смаком.
05
Накрийте кришкою сковороду і смажте омлет на повільному вогні до готовності. Потім за бажанням можна посипати омлет тертим сиром, вимкнути вогонь, знову накрити кришкою і дати сиру розплавитися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores