
Омлет по-арабськи з м'ясом
Точної історії виникнення такої страви, як омлет ніхто не знає. Але слово omelette - французьке, тому й прийнято вважати, що витоки омлету знаходяться у Франції. Найбільш поширена версія про виникнення цієї страви розповідає історію про те, як король Богемії Франц-Йосиф I поїхав на полювання, під час якого дуже зголоднів і йому не залишалося нічого іншого, як заглянути до звичайних простих людей. Селянам, які були дуже ошелешені таким візитом, довелося приготувати обід з усього, що у них було - яйця, молоко, борошно і родзинки. Королю настільки сподобалась ця страва, що він наказав своїм кухарям вдосконалити її і внести в свій раціон. З тих пір і почалося поширення омлету по різним кухням світу, які привносили щось своє в рецепт, і тепер ми можемо обирати кожен день новий варіант цієї страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
200 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
70 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст.
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
3 шт.
Homemade Butter
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1 ч. л.
Fresh Greens Mix 100g
60 г.
Salt Egypt
4 г.
Preparation steps
01
Перекрутити м'ясо в м'ясорубці 2 рази, збити яйця, посікти дрібно зелену цибулю і змішати з яйцем, молоком і борошном.
02
Додати в суміш фарш, вилити приготовану масу в форму, змащену маслом, запікати омлет в духовці до готовності.
03
Такий омлет прийнято подавати з гарніром з картоплі або рису і з зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores