М'ясні стіжки - Image

М'ясні стіжки

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

"Стіжки" з м'ясного фаршу - це цікаве поєднання м'ясних і овочевих продуктів в одній страві. Чарівний, дуже ситний варіант котлет, яким гарнір вже не буде потрібен. Стіжки - страва, досить проста у приготуванні. Вона являє собою м'ясний млинець, поверх якого викладені попередньо приготовані: крупно натерта картопля (імітує «стіг сіна»), яйця, цибуля і сир. Соковитість «сіну» додасть пасерована цибуля. За 7 хвилин до готовності, можна повторно посипати «стіжки» тертим сиром. Подавати стіжки потрібно гарячими з великою кількістю овочів.

Ingredients

Фарш м'ясний

1 кг.

Цибуля

2 шт.

Картопля

4 шт.

Яйця

5 шт.

Сир твердий

200 г.

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю спасировати на соняшниковій олії. Картоплю натерти на крупній тертці, посолити, перемішати.

02

Яйця відварити, дрібно порізати, поперчити. Додати 1 ст. л. майонезу, перемішати. Сир натерти на крупній тертці.

03

Зробити з фаршу невеликі круглі коржики. Викласти на деко, змащене соняшниковою олією.

04

Зверху викласти шар обсмаженої цибулі. Потім шар відварених і порізаних яєць.

05

На яєчний шар покласти натерту картоплю. Зверху шар натертого сиру. Полити майонезом.

06

Випікати в попередньо розігрітій до 180°C духовці 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min