
М'ясні косички
Даний рецепт приготування свинини є досить оригінальним. Тут справа не стільки в смаку відбивних зі свинини, скільки у формі відбивних-косичек, яка привертає увагу. Лук, в якому маринувалося м'ясо, стає гарним гострим доповненням до відбивних-кісичек. Подаючи м'ясні косички зі свинини до столу, потрібно «звільнити» їх від зубочисток, сервірувати разом з цибулькою і підливою, посипати зернами граната і рубаною зеленню. Гарніром може бути все що завгодно: тушковані вощи, відварні крупи, картопля фрі або пюре. Такі відбивні підійдуть не тільки для повсякденного столу, але і для святкового. Дане блюдо можна готувати, як вдома, так і на природі.
Ingredients
Свинина
500 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Борошно
50 г.
Соняшникова олія
50 г.
Лимон
0,5 шт.
Горчиця
1 ч. л.
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Preparation steps
01
Свинину промити під водою і нарізати шматочками (як для відбивних).
02
Кожен шматочок відбити молотком і приправити, за смаком, сіллю і перцем.
03
Далі кожен шматочок розрізати на три однакових смужки. Потім з цих смужок сплести косичку, а кінці закріпити зубочистками.
04
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями і розділити їх навпіл.
05
Цибулю покласти в миску і розім'яти її рукою так, щоб пішов сік. Додати до цибулі гірчицю і нарізаний лимон.
06
Косички обмазати отриманим маринадом і залишити в мисці хвилин на 40, щоб косички добре настоялися.
07
Після чого обваляти косички в борошні і обсмажити на олії на сковороді з обох сторін.
08
Наприкінці викласти смажені косички на паперові рушники і вийняти зубочистки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores