Гриби по-прованськи - Image

Гриби по-прованськи

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт може трохи бути схожим на домашні чіпси. Адже тут на сковороді обсмажуються гриби із сухариками. А якщо додати ще й часник, і зелень, то вийде взагалі ароматно і цікаво. Можливо рецепт і відноситься до тих, які на святковий стіл не подаси, але зате наскільки він хороший для сімейної вечері! Адже хліб з грибами - це вже досить ситна страва. Не кажучи про те, що подавати страву можна і з гарніром. Не дивлячись на всю простоту пригтування, цей рецепт викликає апетит, і бажання приготувати такі грибочки не покине вас, поки ви не втілите свій задум у життя! Тому не витрачайте час даремно - це те, що потрібно вам саме сьогодні ввечері!

Ingredients for the recipe

Fresh Royal Champignons
169.00

Fresh Royal Champignons

per 1 kg

Ingredients

Fresh Royal Champignons

200 г.

Bread Crumbs

50 г.

Garlic

2 зуб.

Cykoria S.A Dried Parsley Spice 10g

3 ч. л.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

0,25 шт.

Salt Egypt

0,3 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно у великій сковороді розігріти оливкову олію та додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити все хвилину, потім додати тонко нарізані гриби і обсмажити до м'якості.

02

Потім додати сухарі і петрушку. Постійно перемішувати все.

03

Потім збризнути лимонним соком, посолити і поперчити. Добре перемішати і подавати гарячими.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min