
Гриби по-прованськи
Рецепт може трохи бути схожим на домашні чіпси. Адже тут на сковороді обсмажуються гриби із сухариками. А якщо додати ще й часник, і зелень, то вийде взагалі ароматно і цікаво. Можливо рецепт і відноситься до тих, які на святковий стіл не подаси, але зате наскільки він хороший для сімейної вечері! Адже хліб з грибами - це вже досить ситна страва. Не кажучи про те, що подавати страву можна і з гарніром. Не дивлячись на всю простоту пригтування, цей рецепт викликає апетит, і бажання приготувати такі грибочки не покине вас, поки ви не втілите свій задум у життя! Тому не витрачайте час даремно - це те, що потрібно вам саме сьогодні ввечері!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Royal Champignons
200 г.
Bread Crumbs
50 г.
Garlic
2 зуб.
Cykoria S.A Dried Parsley Spice 10g
3 ч. л.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
0,25 шт.
Salt Egypt
0,3 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно у великій сковороді розігріти оливкову олію та додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити все хвилину, потім додати тонко нарізані гриби і обсмажити до м'якості.
02
Потім додати сухарі і петрушку. Постійно перемішувати все.
03
Потім збризнути лимонним соком, посолити і поперчити. Добре перемішати і подавати гарячими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores