Гриби по-прованськи - Image

Гриби по-прованськи

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт може трохи бути схожим на домашні чіпси. Адже тут на сковороді обсмажуються гриби із сухариками. А якщо додати ще й часник, і зелень, то вийде взагалі ароматно і цікаво. Можливо рецепт і відноситься до тих, які на святковий стіл не подаси, але зате наскільки він хороший для сімейної вечері! Адже хліб з грибами - це вже досить ситна страва. Не кажучи про те, що подавати страву можна і з гарніром. Не дивлячись на всю простоту пригтування, цей рецепт викликає апетит, і бажання приготувати такі грибочки не покине вас, поки ви не втілите свій задум у життя! Тому не витрачайте час даремно - це те, що потрібно вам саме сьогодні ввечері!

Ingredients

Печериці свіжі

200 г.

Сухарі панірувальні

50 г.

Часник

2 зуб.

Петрушка сушена

3 ч. л.

Лимони

0,25 шт.

Сіль

0,3 ч. л.

Олія оливкова

40 г.

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно у великій сковороді розігріти оливкову олію та додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити все хвилину, потім додати тонко нарізані гриби і обсмажити до м'якості.

02

Потім додати сухарі і петрушку. Постійно перемішувати все.

03

Потім збризнути лимонним соком, посолити і поперчити. Добре перемішати і подавати гарячими.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Гриби по-прованськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua