Печені гриби з кабачками  - Image

Печені гриби з кабачками

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Таку страву відмінно подавати в будь-який час доби і в будь-який час року. Вона має ряд переваг перед іншими стравами. По-перше, печені гриби з кабачками дуже легко і просто готуються. По-друге, у страві всього лише чотири інгредієнти, які завжди є в супермаркетах в будь-який час року. По-третє, ці продукти досить дешево коштують, а значить ви заощадите гроші. Ну і врешті-решт це неймовірно корисна і смачна овочева страва. До того ж вона відмінно урізноманітнює ваш раціон, коли прийшов християнський піст. Печені гриби з кабачками не надто калорійна страва, а значить її можна вживати навіть сидячи на дієті. Обов'язково порадуйте свою сім'ю такою смачною стравою. Приємного апетиту!

Ingredients

Печериці

500 г.

Кабачки

800 г.

Сіль

1 ч. л.

Петрушка

по вкусу

Preparation steps

01

Гриби порізати шматочками і викласти в глибоке деко. Поставити в розігріту до 220°С духовку на 10 хвилин.

02

Кабачки вимити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на 4 частини і порізати часточками.

03

Кабачки покласти до грибів, посолити і перемешати. Запікати 40 хвилин. При подачі посипати порізаною петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min