
М'ясо в імбирно-мигдальному соусі
Пекучий імбир, мигдаль, палітра спецій, йогурт, горіхи, свіже яловиче ніжне м'ясо - вся ця гама продуктів зробить справжній фурор на вашому святковому столі. Адже всі ці продукти входять до складу страви м'ясо в імбирно-мигдальному соусі. Вона, якомога краще підійде в якості головної страви для святкового столу. Повірте страва стане вашою фірмовою стравою, якщо ви її сьогодні приготуєте. Страва готується не дуже довго. Але м'ясо, приготоване з додавання мигдалю і імбиру має ніжний, мигдальний аромат і змішаний легкий пряний смак. Подавати таку страву можна з будь-яким гарніром. Спробуйте приготувати м'ясо в імбирно-мигдальному соусі. Вийде щось смачне, ароматне, пікантне, оригінальне, з божественним смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
3 зуб.
Eco Powder Ginger
3 ст. л.
Almond
4 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Beef Stew
700 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
100 мл.
Veres Green Peas 210g
100 г.
Prypravka Cumin Seasoning
2 ст. л.
Eco Ground Coriander
2 ст. л.
Eco Cardamom 6g
2 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Auchan Clove 10g
1 ч. л.
Auchan Ground Nutmeg 55g
1 ч. л.
Liubystok Whole Bay Leaf 10g
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно скласти в блендер часник, імбир, мигдаль та курячий бульйон. Пульсувати все до отримання однорідної маси.
02
Розігріти рослинну олію у великій сковороді. Всипати на розігріту сковорідку цибулю та сіль. Готувати та перемішувати близько 4 хвилин.
03
Потім приготувати гарам масала. Взяти важку сковорідку з товстим дном. Помістити в неї зіру, коріанд, кардамон, чорний перець, корицю, гвоздику і лавровий лист і поставити на маленький або середній вогонь. Прожарити спеції, постійно помішувати, приблизно 10 хвилин. Потім зняти з вогню і повністю охолодити. Потім змолоти все в кавомолці. Додати мелений мускатний горіх. Перемішати та насипати в сковороду та готувати ще 1 хвилину.
04
Додати після цього нарізане м'ясо та добре перемішати.
05
Вилити в сковорідку вміст блендера та довести до кипіння. Готувати близько 15 хвилин до того часу, поки м'ясо не стане м'яким.
06
Висипати в сковороду йогурт, зелений горошок та кінзу. Готувати ще 1 хвилину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores