Скумбрія під грибним соусом - Image

Скумбрія під грибним соусом

Number of servings: 5Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Смачний і швидкий рецепт для любителів рибки. У ньому немає нічого складного, але, повірте, смак і аромат страви приємно здивує всіх ваших гостей. Адже таку ставу можна подавати не тільки до сімейної вечері, а й за святковий стіл - вона тільки прикрасить його. До того ж у страві містяться смачні і корисні речовини, які роблять страву ще більш виразною і смачною. Гриби роблять страву більш ситною. Цибуля надає особливий аромат, а помідор надає свіжості і соковитості. У такому вигляді страву можна подавати як повноцінну, або приготувати до неї легкий простий гарнір. У будь-якому випадку вечеря буде смачною і казково незабутньою.

Ingredients for the recipe

Mackerel
209.10

Mackerel

per 1 kg

Ingredients

Mackerel

1 кг.

Blansh Royal Dinner Champignons 250g

500 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 г.

Tomato

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Eko for mushrooms spices 20g

за смаком

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

25 г.

Preparation steps

01

Скумбрію помити та очистити від нутрощів, голови та плавників. Нарізати порційними шматочками. Посолити, поперчити. Обсмажити на розігрітій олії.

02

Цибулю почистити та нарізати півкільцями. Гриби помити та нарізати пластинками. Помідор очистити від шкірочки та нарізати дрібними кубиками.

03

На олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї гриби, приправу для грибів та смажити 5-7 хвилин. До грибів та цибулі - кубики помідору. Посолити за смаком. Смажити ще 3 хвилини.

04

Залити овочі вершками, довести до кипіння і опустити в соус рибу. Тушкувати рибу в соусі 3 хвилини та зняти з вогню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min