Курячі рулетики з гірчичним соусом - Image

Курячі рулетики з гірчичним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Родзинкою цієї страви, що надає йому особливу пікантність, безсумнівно, є гірчичний соус. Завдяки йому курячі рулетики виходять з відмінною рум'яної і хрусткою скоринкою. Не рідко такі рулетики готують з іншими начинками. Крім базиліка в якості начинки також використовують гриби, чорнослив, сир, моркву, болгарський перець, спаржу та інші овочі. Блюдо подається на вечерю в гарячому вигляді, можна з овочевою нарізкою і соусом. Досить часто курячі рулетики також подаються в якості закуски до пива.

Ingredients

Йогурт знежирений

215 мл.

Гірчиця діжонська

2 ст. л.

Цибуля зелена

2 ст. л.

Масло вершкове

2 ст. л.

Базилік (листя)

2 ст. л.

Грудинка куряча

4 шт.

Сіль

за смаком

Сухарі панірувальні

200 г.

Сир пармезан

100 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Для приготування соусу, необхідно в чашу блендера вилити половину йогурту, 1 ст. л. гірчиці, нарізану зелену цибулю, подрібнити до однорідної маси. Соус повинен нагрітися до кімнатної температури.

02

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, фольгу змастити маслом. Курку необхідно очистити від кісток і шкіри.

03

Викласти 0,5 ст.л. базиліка на курячу грудку, посолити і поперчити, згорнути грудку в рулет. Так само вчинити з рештою м'яса і базиліком.

04

Змішати в мисці йогурт, що залишився і гірчицю, в іншій мисці змішати сухарі і пармезан. Вимочити грудки в йогурті, після - в сухарях.

05

Викласти грудки на фольгу, змастити маслом. Випікати протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. При подачі полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min