Курка з грибами в соусі з фети - Image

Курка з грибами в соусі з фети

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Зараз багато готують страви з курки. Курка зараз дуже популярна. Інтернет рясніє всілякими рецептами страв з курки. І це не даремно, адже курка зараз стала дуже доступною всім верствам населення, і до того ж м'ясо її дуже дієтичне. Весь час з'являються все нові рецепти, як смачно і швидко приготувати куряче м'ясо, щоб воно мало зовсім радикальний смак. Такий рецепт, як курка з грибами в соусі з фети напевно зацікавить багатьох. У даній страві присутній алкоголь. І це не даремно. Адже, алкогольний напій завжди змінює смак всієї страви. Курка просочується соковитою винною рідиною і стає неймовірно смачною. Ви можете присипати готову страву зеленню перед подачею. Приємного апетиту!

Ingredients

Філе курячої грудинки

2 шт.

Морква

0,5 шт.

Гриби свіжі

1 ст.

Олія оливкова

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вино червоне сухе

0,5 ст.

Сир фета

2 ст. л.

Preparation steps

01

Курку нарізати на шматочки, посолити. Моркву нарізати маленькими кубиками, гриби нарізати пластинами.

02

Поставити сковороду на вогонь, вилити олію, висипати моркву, обсмажити протягом 3-5 хвилин.

03

Додати гриби до моркви, обсмажити. Додати в сковороду курку, через 3-5 хвилин, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.

04

Додати в сковороду вино, посолити і поперчити, тушкувати 10 хвилин. У центр сковороди, прибравши курку та гриби до країв, викласти сир. Придавити лопаткою сир. Перемішати всі інгредієнти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min