
Курячі грудки, фаршировані шпинатом
Курячу грудку в народі ще називають часто білим м'ясом або просто грудинкою. Як відомо , "сніданок чемпіонів" складається саме з рису і курячої грудки. Хоча знаючи склад і корисні властивості курки, можна сміливо її готувати і на вечерю теж. Адже саме ввечері дієтологи і спортсмени рекомендують запасатися білком. А в курячой грудці його найбільше. А якщо її ще й начинити шпинатом, то вийде не тільки дуже смачно. Адже шпинат - чемпіон за кількістю корисних вітамінів і мікроелементів. Такою чудовою стравою, яка має чудовий смак і аромат, можна добре повечеряти. А подавати можна з тим же рисом або іншим улюбленим вами гарніром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast Homemade
6 шт.
Chilled Bacon
4 скибки
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Spinach Bunch100g
300 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г
Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g
0,5 ч.л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч.л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Скибочки бекону наріжте дрібними кубиками і обсмажте їх у сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки (приблизно 5-8 хвилин), періодично помішуючи. Готовий бекон приберіть зі сковороди і дайте стекти зайвому жиру.
02
Цибулю і часник дрібно наріжте і викладіть в ту ж сковороду, де смажився бекон. Обсмажте на середньому вогні 2-3 хвилини, часто помішуючи. Готуйте до м'якості цибулі, потім зніміть сковороду з вогню.
03
Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, розморозьте його. Листя шпинату промити, обсушити і досить дрібно наріжте.
04
Сир натріть на середній тертці.
05
У глибокій мисці з'єднайте шпинат, яйце, чебрець, сир, бекон і цибулю з часником. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте всі інгредієнти.
06
Курячі грудки промийте, видаліть шкірку, якщо необхідно. У товстій частині кожної грудки зробіть надріз так, щоб вийшла "кишенька". До кожної "кишеньки" чайною ложкою покладіть по шостій частині шпинатної начинки. Посипте курячі грудки перцем і сіллю.
07
У тій самій сковороді, де смажилися бекон і цибуля, на середньому вогні розігрійте олію. Викладіть в неї курячі грудки і підсмажте до золотисто-коричневого кольору протягом 8-10 хвилин.
08
Після зменшіть вогонь до мінімального, накрийте кришкою і тушкуйте ще приблизно 10-20 хвилин до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores