Курячі грудки, фаршировані шпинатом - Image

Курячі грудки, фаршировані шпинатом

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Курячу грудку в народі ще називають часто білим м'ясом або просто грудинкою. Як відомо , "сніданок чемпіонів" складається саме з рису і курячої грудки. Хоча знаючи склад і корисні властивості курки, можна сміливо її готувати і на вечерю теж. Адже саме ввечері дієтологи і спортсмени рекомендують запасатися білком. А в курячой грудці його найбільше. А якщо її ще й начинити шпинатом, то вийде не тільки дуже смачно. Адже шпинат - чемпіон за кількістю корисних вітамінів і мікроелементів. Такою чудовою стравою, яка має чудовий смак і аромат, можна добре повечеряти. А подавати можна з тим же рисом або іншим улюбленим вами гарніром.

Ingredients for the recipe

Chicken Breast Homemade
279.00

Chicken Breast Homemade

per 1 kg

Ingredients

Chicken Breast Homemade

6 шт.

Chilled Bacon

4 скибки

Onion

1 шт.

Garlic

2 зубчики

Spinach Bunch100g

300 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

100 г

Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g

0,5 ч.л.

Spice Black Pepper Ground

0,5 ч.л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст.л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Скибочки бекону наріжте дрібними кубиками і обсмажте їх у сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки (приблизно 5-8 хвилин), періодично помішуючи. Готовий бекон приберіть зі сковороди і дайте стекти зайвому жиру.

02

Цибулю і часник дрібно наріжте і викладіть в ту ж сковороду, де смажився бекон. Обсмажте на середньому вогні 2-3 хвилини, часто помішуючи. Готуйте до м'якості цибулі, потім зніміть сковороду з вогню.

03

Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, розморозьте його. Листя шпинату промити, обсушити і досить дрібно наріжте.

04

Сир натріть на середній тертці.

05

У глибокій мисці з'єднайте шпинат, яйце, чебрець, сир, бекон і цибулю з часником. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте всі інгредієнти.

06

Курячі грудки промийте, видаліть шкірку, якщо необхідно. У товстій частині кожної грудки зробіть надріз так, щоб вийшла "кишенька". До кожної "кишеньки" чайною ложкою покладіть по шостій частині шпинатної начинки. Посипте курячі грудки перцем і сіллю.

07

У тій самій сковороді, де смажилися бекон і цибуля, на середньому вогні розігрійте олію. Викладіть в неї курячі грудки і підсмажте до золотисто-коричневого кольору протягом 8-10 хвилин.

08

Після зменшіть вогонь до мінімального, накрийте кришкою і тушкуйте ще приблизно 10-20 хвилин до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min