Крильця "Баффало" - Image

Крильця "Баффало"

Number of servings: 2Cooking time: 2 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Оригінал страви прийшов до нас із штату Нью Йорк, міста Баффало, який подарував свою назву крильцям, і миттю завоювала кухні різних країн світу. Хоча до завоювання популярності, крильця були звичайними обрізками для готування супу. Все змінилося в 1964 році, коли повар бару Тереза Беліссімо приготував гостям на вечерю крильця, просочені в гострому соусі. Суміш прянощів, присутня в цьому рецепті, надає особливу пікантність страві, а гострий соус дарує виразність. Ще одна особливість - це мед. Він додається в суміш, де вимочуються крильця, і надає їм ніжного смаку.

Ingredients

Крильця

10 шт.

Цукор

2 ст. л.

Мед

3 ст. л.

Томатний сік

2 ст.

Борошно

110 г.

Сіль

щіпка

Прянощі (подрібнені)

по 1/2 ч. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Preparation steps

01

Заздалегідь вимочити крильця у суміші з томатного соку, меду (або цукру) і солі. Дати настоятися пару годин.

02

Змішати в мисці чорний перець, духмяный перець, гвоздику, мускатний горіх. Подрібнити в порошок. Додати сюди ж борошно. Перемішати.

03

Обмокнути в пряній суміші вимочені крильця. Змастити деко оливковою олією і викласти підготовлені крила.

04

Зверху полити рідким медом і відправити до духовки. Температура, при якій повинні готуватися крильця повинна досягати 180ºС. 20 хвилин - і крильця "Баффало" готові!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Крильця "Баффало" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua