
Червона квасоля з горіхами і зеленню
Квасоля і горіхи - класичне поєднання. Червона квасоля з горіхами і зеленню - дуже смачне ситне блюдо, в якому повно вітамінів і клітковини. Воно чудово поєднується з будь-яким м'ясом, і також добре і саме по собі. Червона квасоля як харчовий продукт універсальна. У ній містяться практично всі мінерали і речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Блюдо відмінно підійде і вегетаріанцям, і нарощуючим м'язи, та й просто в якості смачної вечері. Подається як окрема страва або в складі святкового меню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veres Red Beans 200g
350 г.
Red Pepper
1 стручок
Onion
2 шт.
Garlic
3 зубчики
Dried Cashews
200 г.
Parsley 70g
1 пучок
Cilantro 70g
1 пучок
Tomato
2 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Turmeric 20g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Промити квасолю і залити холодною водою на 10 годин.
02
Через 10 годин помістити квасолю в каструлю і варити на повільному вогні близько години.
03
Нарізати кільцями цибулю і замочити її у воді на 15 хвилин.
04
Нарізати помідори і перець дрібним кубиком. Вимочену цибулю протушкувати в глибокій сковороді 5 хвилин.
05
Додати в сковороду помідори, перець і тушкувати ще хвилин 10, регулярно помішуючи.
06
Подрібнити в блендері горіхи, зелень і часник і додати цю суміш в сковороду. Перемішати і тушкувати 10 хвилин на низькому вогні.
07
Коли квасоля буде готова, додати її до овочів, акуратно перемішати, потримати на вогні хвилин 10.
08
Додати до квасолі 2 столові ложки оливкової олії. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores