
Козацькі "січеники"
Вже з назви можна судити, що це наша національна і досить древня страва. Готувати її можна з будь-якого м'яса, яке у вас є або яке любите. Головне ж не в цьому. А в тому, що січеники трохи схожі на котлети, але у перших фарш перемішують з омлетом. Це робить страву ще більш ситною. Ну а панірувальні сухарі надають приємну хрустку скоринку, від якої течуть слинки вже під час приготування страви. Якщо ви хочете зарядитися справжньою козацькою силою, тоді швидше приступайте до приготування цієї страви. Перед подачею січеники можна полити якимось соусом або сметаною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steak Meat
500-600 г.
Young Onions
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Bread Crumbs
1 пачка
Lard
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
100-200 мл.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо дрібно посікти, посолити і поперчити.
02
Розігріти сковорідку і відправити витоплюватися сало (знадобиться тільки жир).
03
Порізати дрібно цибулю і додати її до жиру. Обсмажити до прозоро-золотистого кольору.
04
Збити 3 яйця і вилити до цибулі, посолити і поперчити. Приготувати м'яку яєчню.
05
Омлет трохи остудити і викласти його на дошку, дрібно посікти.
06
Потім все змішати і дуже добре відбити.
07
Сформувати котлетки, кожну добре відбити. Збити одне яйце, вмочити в ньому кожен січеник, і потім обкачати в сухарях. Так зробити із усіма котлетами. Обсмажити всі котлетки.
08
Січеники перекласти у форму для запікання і накрити фольгою. Поставити на півгодини в духовку (температура 175°С).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores