Карі овочеве - Image

Карі овочеве

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви вибрали в якості вечері овочеве каррі, то ви зробили правильний вибір. Каррі дуже легке, але разом з тим дуже корисне і поживне, а ще неймовірно смачне. Тому страва чудово підходить для вечері. А аромат у страви запаморочливий. Коли будете готувати її, всі присутні в будинку будуть зачаровані цим східним ароматом киплячої і булькаючої на плиті страви. Адже, вона прийшла до нас з індійської кухні. Страва, крім перерахованих вище переваг, має ще одну - її дуже швидко і легко готувати. Крім того, вона дуже добре підходить для вегетаріанців і тих, хто поститься, тому що не містить м'яса, а жир можна замінити на соняшникову олію. Подавати страву можна з рисом, відвареною картоплею або коржиками наан.

Ingredients

Зелена стручкова квасоля

250 г.

Картопля

3 шт.

Помiдори

3 шт.

Смалець

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

1 зуб.

Порошок-карi

1 ст. л.

Сiль

за смаком

Сік лимона

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на смальцi.

02

Додати порошок-карі і тушкувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні. Потім додати нарізані кубиками помідори, очищені, подрібнені стручки зеленої квасолі.

03

Коли квасоля буде готова, додати очищену, і дрібно нарізану картоплю.

04

Тушкувати карі до готовності. Додати сіль і сік лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min