Чушки бурек - Image

Чушки бурек

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чи цікавилися ви колись стравами болгарської кухні? Не дивлячись на те, що за походженням слов'яни і болгари досить близькі, все ж у нас достатньо різна кухня. Підтвердженням того є рецепт чушки бурек. Цю страву під силу приготувати навіть молодим недосвідченим господиням, тому що її дійсно легко готувати. Та проте страва виходить дуже смачною, але крім того вона і виглядає дуже презентабельно. Її можна навіть подавати до святкового столу. А те, що в ній використовується болгарський солодкий перець, тільки надає страві особливу значимість. Адже перець дуже корисний, збагачений вітамінами, крім того він дуже соковитий на смак.

Ingredients for the recipe

Packaged Green Peppers
103.80 - 114.20

Packaged Green Peppers

per 1 kg

Ingredients

Packaged Green Peppers

2 шт.

Ukrainian Chilled Pork Beef Minced Meat

150 г.

Kiliya Balkan Brynza 45%

150 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

7 Flour 1kg

50 г.

Parsley 70g

1 пучек

Garlic

1 шт.

Kyivkhlib Kiev Rusks 260g

150 г.

Salt Egypt

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

20 мл.

Preparation steps

01

Перець очистити, змастити соняшниковою олією, запікати в духовці 15 хвилин.

02

Обсмажити фарш, часник і петрушку дрібно нарізати. Натерти сир на крупній тертці, додати 1 яйце, часник, петрушку і змішати з готовим фаршем. Посолити.

03

Перець остудити, зняти шкірку. Заповнити чушки начинкою, обваляти в борошні, 1 яйці і панірувальних сухарях.

04

Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Чушки бурек – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua