
Чушки бурек
Чи цікавилися ви колись стравами болгарської кухні? Не дивлячись на те, що за походженням слов'яни і болгари досить близькі, все ж у нас достатньо різна кухня. Підтвердженням того є рецепт чушки бурек. Цю страву під силу приготувати навіть молодим недосвідченим господиням, тому що її дійсно легко готувати. Та проте страва виходить дуже смачною, але крім того вона і виглядає дуже презентабельно. Її можна навіть подавати до святкового столу. А те, що в ній використовується болгарський солодкий перець, тільки надає страві особливу значимість. Адже перець дуже корисний, збагачений вітамінами, крім того він дуже соковитий на смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Green Peppers
2 шт.
Ukrainian Chilled Pork Beef Minced Meat
150 г.
Kiliya Balkan Brynza 45%
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
50 г.
Parsley 70g
1 пучек
Garlic
1 шт.
Kyivkhlib Kiev Rusks 260g
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
20 мл.
Preparation steps
01
Перець очистити, змастити соняшниковою олією, запікати в духовці 15 хвилин.
02
Обсмажити фарш, часник і петрушку дрібно нарізати. Натерти сир на крупній тертці, додати 1 яйце, часник, петрушку і змішати з готовим фаршем. Посолити.
03
Перець остудити, зняти шкірку. Заповнити чушки начинкою, обваляти в борошні, 1 яйці і панірувальних сухарях.
04
Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores