
Риба на грилі з имбирно-манговим соусом
Перед вами рецепт риби на грилі з имбирно-манговим соусом. Риба на грилі виходить дуже ніжна і соковита, але найбільш виграшним в цій страві є кисло-солодкий манговий соус, який надає страві пікантності. Фруктові соуси підходять до риби ідеально. У даний же соус можна для смаку додати наступні інгредієнти (як окремо, так і поєднуючи їх): сухе біле вино, апельсиновий сік, мускатний горіх, часник, помідори, сік лайма, червону цибулю. Рибу рекомендується брати білу, нежирних і средньожирних сортів. Добре підійде палтус, окунь, хек, минтай. У вигляді гарніру можна подати овочі, рис і картопляне пюре.
Ingredients
Риба
440 г.
Олія оливкова
10 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Імбир
10 г.
Сік манго
150 мл.
Preparation steps
01
Розігріти гриль або мангал. Рибу (філе) покласти в миску, додати сіль, перець, оливкову олію. Залишити маринуватися близько 15 хвилин. Гриль змастити олією.
02
Викласти рибу на гриль і смажити приблизно 5 хвилин з кожного боку. У сік додати тертий імбир, уварити в сотейнику (об'єм повинен зменшитися втричі). Викласти рибу на тарілки і прикрасити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores