Яловича печінка з морквою і апельсином - Image

Яловича печінка з морквою і апельсином

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Всім відомо, що печінка - один із самих корисних м'ясних продуктів, який є для людини джерелом легкозасвоюваного заліза. У ній містяться дефіцитні амінокислоти, маса вітамінів і мінералів. Страви з печінки обов'язково повинні бути в раціоні будь-якої людини, а особливо тих, хто ще росте і, звичайно, тих, хто відчуває підвищені фізичні або розумові навантаження. Основний інгредієнт запропонованого рецепта - яловича печінка. Найголовніша порада: не пережарьте печінку! Тоді вона вийде смачною, ніжною і вбере аромати інших інгредієнтів: хересу, апельсинового соку і морквяно-цибулевого гарніру. Ці складові нашої страви щедро поділяться з печінкою своїми апетитними ароматами.

Ingredients for the recipe

Hame Beef with Liver Puree 100g
61.70 - 97.50

Hame Beef with Liver Puree 100g

100 g

Ingredients

Hame Beef with Liver Puree 100g

750 г.

Orange

1 шт.

Onion

1 шт.

Carrots

400 г.

Masandra Xeres white strong wine 17% 0.75l

60 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

7 Flour 1kg

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Preparation steps

01

Печінку промити, звільнити її від плівок і судин, нарізати продовгуватими шматочками, приблизно 1 см. завтовшки.

02

Цибулю дрібно нарізати.

03

Моркву натерти на крупній тертці.

04

Зняти цедру з апельсина. Вичавити сік.

05

Цедру злегка обсмажити на розжареній олії, додати в олію цибулю, обсмажувати до золотистого кольору. До обсмаженої цибулі додати моркву, помішуючи, готувати, поки морква не стане м'якою і не віддасть свій колір цибулі, додати сіль і цукор.

06

Влити апельсиновий сік, перемішати і зняти з вогню.

07

Шматки печінки панірувати в борошні. На іншій сковороді обсмажити на сильному вогні печінку дуже недовго, не більше 2-3 хвилин, до рум'яної скоринки.

08

Посолити, влити херес, трохи випарити. Потім викласти поверх печінки морквяний гарнір разом із соком, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 10-12 хвилин. В кінці вогонь погасити і залишити на плиті на 7-10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Яловича печінка з морквою і апельсином – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua