
Гавайський печений рис
Гавайський печений рис - страва гавайської кухні. Гавайська кухня часто використовує в рецептах безліч різноманітних плодів, які ростуть там у величезній кількості, насамперед, один з головних місцевих продуктів - ананас. Так у запропонованому рецепті рис відварюють у підсоленій воді з ананасовим соком, а потім перед запіканням в рис додають дрібно нарізані консервовані ананаси. Приготування цієї страви не займе у Вас багато часу і буде, можливо, першим кроком у Вашому знайомстві з гавайською кухнею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Long Grain Rice
275 г.
Akvulya Still Water 2l
500 мл.
Don Simon Pineapple Juice 1l
125 мл.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
125 г.
Kotanyi Lemon Peel 14g
10 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
2 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
5 мл.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 190°C.
02
Відварити рис в трохи підсоленій воді з ананасовим соком.
03
У рис додати дрібно нарізані ананаси, всипати цукор, додати цедру лимона, лимонний сік і мускатний горіх.
04
Форму для випікання змастити маслом, викласти в неї рисову суміш, випікати протягом 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores