Риба з томатами та італійськими травами - Image

Риба з томатами та італійськими травами

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Італія – не тільки законодавиця мод, але й ціла кулінарна індустрія. Не секрет, що італійці знають толк в приготуванні смачної, вишуканої і пікантної їжі. І зараз ми це доведемо на прикладі пропонованої страви. Риба з томатами – комбінація досить таки природна і гармонійна. Так, кисло-солодкий помідор робить смак риби більш виразним, багатим і насиченим, а також забирає зайву жирність. Томатний сік, змішуючись з оливковою олією і пряними італійськими спеціями, утворює чудовий соус-маринад, що надає рибі ніжність і соковитість. Запечена рибка має хрустку скоринку і апетитний вигляд. Рекомендуємо додати трохи лимонного соку: він підкреслить природний аромат риби.

Ingredients

Риба

150 г

Олія оливкова

10 мл

Орегано

3 г

Цукіні

30 г

Помідори

30 г

Розмарин

2 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Філе риби помити, додати сіль, перець, спеції. Залишити маринуватися на 10 хвилин. Розігріти сковороду з оливковою олією. Цукіні і помідори помити, нарізати кубиками й обсмажити на оливковій олії.

02

Духовку розігріти до 180 градусів. У форму для запікання (або на деко) викласти овочі, зверху укласти філе риби. Поставити в духовку і запікати близько 10 хвилин. Подавати рибу з овочами, зеленню і скибочкою лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Риба з томатами та італійськими травами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua