
Риба по-лівійськи
Лівійська кухня славиться своїми приправами і гострими стравами. Лівійці вживають у свій раціон багато м'яса, риби, овочів. А ще лівійці відрізняються великою витривалістю і довголіттям... Напевно, між способом життя і національною кухнею є якийсь прямо пропорційний зв'язок. Якщо ви хочете бути схожими на цих людей з далекої країни, яка так і вабить своєю загадковістю, то негайно замовляйте продукти і приготуйте страву "риба по-лівійськи". Корисність цієї страви важко недооцінити. У ній є всі необхідні для повноцінного функціонування організму мікроелементи, білки, вітаміни.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pike Perch Gutted
600 г.
Pink Tomato in Packing
6 шт.
Young Onions
3 шт.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
100 г.
Garlic
5 зуб.
Hot Pepper
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Salt Egypt
2 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Metro Chef Fresh Cilantro 50g
20 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
4 ч. л.
Preparation steps
01
Спочатку помити рибу (можна взяти будь-яку свіжу рибу, у цьому рецепті використовується судак), почистити, нарізати порційними шматками, побризкати лимонним соком, посолити, поперчити, посипати нарізаною кінзою. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
02
Помідори перетворити в пюре. Цибулю нарізати кубиками. Добавити до цибулі нарізаний кубиками корінь селери. Гіркий, солодкий перць і часник також перетворити в пюре.
03
Додати на сковороду пюре з перців із часником, один солодкий перець нарізати шматками. Перемішати. Залити томатом, посипати сумішшю спецій. Тушкувати 1 хвилину. На дно каструлі викласти частину овочевої суміші, на неї зверху розкласти мариновану рибу. Зверху залити рештою овочевої суміші. Тушкувати 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores