
Риба в кунжуті
Що спільного, – запитаєте Ви, – між свіжою рибкою і натуральним йогуртом? Відповідь не здасться Вам очевидною, але повірте: ті смакові відчуття, які Ви отримаєте завдяки комбінації вищезазначених інгредієнтів, не тільки здивують, але й уб'ють наповал. Отже, Вашій увазі до неподобства смачна, оригінальна і просто гарна страва японської кухні – риба, смажена в кунжуті. Йогурт тут виступає маринадом, який робить філе ще м'якше і ніжніше. Він же сприяє рівномірному обволіканню панірувальною сумішшю кожного шматочка риби. Від цього рибка виходить ще більш апетитною, із золотистою хрусткою скоринкою. А кунжут надає приємний горіховий смак, що тільки додасть пікантності в страву.
Ingredients
Сухарі
100 г
Кунжут
15 г
Риба
560 г
Йогурт без добавок
30 г
Олія оливкова
15 мл
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200 градусів. Рибу (бажано філе) розрізати на порційні шматки. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
02
Змішати сухарі з кунжутом. Кожен шматочок риби вимочити у йогурті, а потім в панірувальній суміші. Розігріти на сковороді олію і обсмажити на ній рибу до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores