
Риба в мигдальній паніровці
На календарі четвер? За радянською традицією цей день вважається рибним. Не будемо порушувати цей старий добрий звичай і запропонуємо Вам чудову страву спеціально для такого випадку – дивовижну рибу в мигдальній паніровці. Ніжне і соковите рибне філе з оригінальною хрусткою скоринкою безумовно підкорить навіть самого примхливого гурмана. Проста в приготуванні, але вишукана і ефектна страва займе центральне місце на Вашому святковому столі. Панірувальна суміш з меленого мигдалю і кокосової стружки додасть неповторний пікантний смак і приємний горіховий аромат. Рибу можете використовувати будь-яку на Ваш смак і гаманець, але найкраще підійде та, в якій мінімум кісток і максимум цінного жиру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Coconut Flakes
120 г
Almond
180 г
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
480 г
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 220 градусів. Мигдаль подрібнити блендером до стану борошна. Додати до мигдального борошна кокосову стружку і перемішати.
02
Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Збити білки міксером до появи піни (але не в стійку піну). Рибу (філе), помити, просушити паперовими рушниками. За смаком додати сіль і перець до риби.
03
Опустити рибу в білки, потім у кокосово-мигдалеву суміш. За бажанням, рибу можна збризнути лимонним соком або олією. Покласти на деко і поставити його в духовку на 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)