
Рибне філе, тушковане з помідорами, зеленню і часником
Один з найкращих способів приготувати рибу – тушкувати її разом з овочами. Перш за все, хочеться відзначити, що при такому варіанті приготування риба зберігає свою користь – цінні вітаміни і мінерали, необхідні для нормального функціонування нашого організму. Кисло-солодкі стиглі томати, обсмажені в олії з часником і спеціями, утворюють чудовий ароматний соус. Він робить смак риби більш багатим і насиченим, а також забираює зайву жирність. Завдяки тому, що овочі розташовані зверху, вони насичують рибу соком, що виділяється, надаючи їй ніжність. Запікати рибку можна не на загальному деку, а в порційних горщиках. Відповідно, в кожен укласти шматочки риби, овочі та зелень.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
1 кг
Pink Tomato in Packing
500 г
Garlic
2 зуб.
Lemon
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Dill 70g
20 г
Parsley 70g
20 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти олію на сковороді. Помідори помити, нарізати кубиками. Обсмажити часник на сковороді, потім додати помідори, сіль і перець.
02
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Духовку розігріти до 180 градусів. Рибу помити, нарізати порційними шматками, збризнути соком лимона і додати сіль.
03
Змастити деко олією. Викласти рибу, потім овочі і зелень. Поставити деко в духовку і запікати близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores