Риба запечена в духовці - Image

Риба запечена в духовці

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Здавалося б, запекти рибу в духовці - що може бути простіше? Але з іншого боку риба - це дуже корисний продукт. По-перше, риба не калорійна. А значить їсти її можна в будь-який час, навіть на вечерю. По-друге, в рибі багато фосфору і білка. Це вже корисний аспект цієї страви. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром, навіть зі звичайною картоплею. Що може бути краще, ніж смачна і корисна риба, запечена в духовці, для сімейної вечері? Готується вона досить швидко, а з'їдається ще швидше. Адже вона легка і соковита.

Ingredients

Філе риби

500 г.

Молоко

150 мл.

Кукурудзяне борошно

200 г.

Яєчний білок

з 3 яєць

Приправи

за смаком

Preparation steps

01

В окремій ємності змішати білки і молоко.

02

В іншу насипати кукурудзяне борошно.

03

Розігріти духовку до температури 200°C градусів, підготувати деко з антипригарним покриттям, на яке треба налити декілька ложок води.

04

Вимочити шматочки філе в молочній суміші і обваляти в кукурудзяному борошні перед укладанням на деко.

05

Запікати 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Риба запечена в духовці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua