Філе пангасіуса в кунжуті - Image

Філе пангасіуса в кунжуті

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пангасіус має великий попит серед населення. Найчастіше в магазинах можна зустріти філе пангасіуса, а не цілу рибу. У свою чергу це дуже зручно, оскільки не знадобиться додаткова обробка рибного продукту. Все просто! Перед початком приготування, філе досить розморозити, промити і перейти до готування. М'ясо цієї річкової рибки надзвичайно смачне, поживне і м'яке. Воно не має вираженого запаху, і не має яскраво вираженого аромату, що дозволить кулінарові, за допомогою спецій надати їй будь-якого неповторного смаку. Приготувати рибу можна різними способами: тушкувати, готувати на пару, смажити, запікати, готувати на решітці. Дуже смачним виходить пангасіус в кунжуті. Подавати можна з різними соусами.

Ingredients

Пангасіус філе

500 г.

Яйце

1 шт.

Рослинна олія

200 мл.

Кунжутне сім'я

30 г.

Лимон

1 шт.

Сіль

за смаком

Спеції

за смаком

Preparation steps

01

Вбити яйце в миску, додати сіль (за смаком) і розмішати вилкою. У окрему посудину насипати спеції і кунжут.

02

Розморозити рибне філе. Робити це треба природним шляхом - дати рибі відтанути при кімнатній температурі. Коли риба відтане, її треба гарненько промити і обсушити серветкою.

03

Нарізати м'ясо риби тонкими смужками. Кожну смужку обваляти в суміші спецій, потім занурити в яице. Далі так само обваляти шматочок в кунжуті.

04

Обсмажити рибу в рослинній олії з двох сторін по 2-3 хв. Викласти готову рибу на тарілку. Перед подачею збризнути страву соком лимона і прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Філе пангасіуса в кунжуті – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua