Квасоля з ковбасками в томатному соусі - Image

Квасоля з ковбасками в томатному соусі

Number of servings: 3Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Приготуйте пікантну закуску – квасолю з ковбасками в томатному соусі. Страва відмінно підійде до будь-якого гарніру і прикрасить Ваш стіл. Подати можна і зі скибочкою свіжого хліба. За зовнішнім виглядом дуже нагадує грузинське лобіо. Ситно і поживно. В процесі тушкування м'ясна піджарка випустить соковитий жир, і овочі наситяться ароматами ковбасок і спецій. Якщо гості вже на порозі і немає часу відварювати квасолю, можете використовувати консервовану в томаті. Можна замінити мисливські ковбаски на копчену ковбасу, бекон або сосиски. В якості альтернативи помідорам, консервованим у власному соку, можна використовувати томатний сік, в якому і будуть тушкуватися інгредієнти.

Ingredients for the recipe

Beans
202.50

Beans

per 1 kg

Ingredients

Beans

300 г.

Onion

1 шт.

Carrots

1 шт.

Yaw! Crackers Sticks Hunting Sausages 100g

4 шт.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Sliced Red Paprika

за смаком

Preparation steps

01

Квасолю промити, замочити на ніч у холодній воді.

02

Воду злити, квасолю промити, залити чистою водою у співвідношенні 1:3 і поставити варити до готовності.

03

Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці. Ковбаски очистити і нарізати.

04

На соняшниковій олії обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати ковбаски, сіль і спеції, обсмажити все разом кілька хвилин.

05

Додати в сковороду помідори разом з соком, перемішати, прогріти.

06

Додати квасолю. Перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати квасолю в томатному соусі ще 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min