Курка з брюссельською капустою - Image

Курка з брюссельською капустою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже прекрасної страви. Вона сьогодні може скласти вам чудову компанію в обід або навіть на вечерю. Страва дійсно заслуговує великої уваги, так як вона і дієтична, і неймовірно смачна, і досить ситна в той же час. Куряче мясо дійсно дуже добре поєднується з брюссельською капустою. У рецепті присутній яблучний сидр, який надає деякої пікантності і кислинки страві. Аромат такої смачної страви заполонить всю вашу кухню. Курка з брюссельською капустою подається в якості самостійної страви. Перед подачею страву потрібно прикрасити зеленню і помідорами. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Chicken Breast
219.50

Chicken Breast

per 1 kg

Ingredients

Chicken Breast

4 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Food Studio Chicken Broth 500ml

200 мл.

Auchan Apple Cider 5.4% 1l

50 мл.

Vinnytsia Mustard 125g

2 ст. л.

Homemade Butter

2 ст. л.

Horeca Group Brussels Sprouts Fast-frozen

400 г.

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Курячі грудки посолити, поперчити, підсмажити на добре розігрітій оливковій олії протягом 3-4 хвилин. Запекти м'ясо в духовці, розігрітій до 200°C протягом 10 хвилин.

02

У каструлю влити 150 мл. бульйону і сидр, довести до кипіння, зменшити температуру і проварити 4 хвилини.

03

До отриманого соусу додати гірчицю, 1 ст. ложку вершкового масла і нарізану петрушку.

04

На сковорідці розігріти 1 ст. ложку вершкового масла і столову ложку оливкової олії. Обсмажити брюссельську капусту. Посолити і поперчити за смаком. Долити бульйон, що залишився, накрити кришкою і варити 5 хвилин.

05

Готову запечену курку подавати з соусом і брюссельською капустою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min