Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі - Image

Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Так як багато хто зараз звертається до здорового харчування, то і страви стають відповідними. Наприклад, давно відомо, що ввечері найкраще їсти рибу або куряче м'ясо - адже це легкі продукти, які не будуть відкладатися на вашій фігурі. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати курячі ніжки. Вони нітрохи не гірше так званого білого м'яса. У курячому м'ясі досить багато білка, і воно практично не жирне. Ще одна його перевага в тому, що куряче м'ясо досить швидко готується. І вам не доведеться витрачати багато часу на приготування страви. Томатно-йогуртовий соус робить м'ясо ще більш м'яким і надає йому ніжний смак.

Ingredients

Куряче стегно

6 шт.

Томатний сік

6 ст. л.

Йогурт

4 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Імбир

за смаком

Часник

1 головка

Кінза

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо замаринувати в томатному соку (3 ст. л.) і йогурті (2 ст. л.) на пару годин. Готувати краще на мангалі або в духовці 20 хвилин при температурі 150°C.

02

Для соусу в сковороді злегка припустити дрібно нарізану цибулю, додати суміш спецій, нарізаний часник.

03

Додати до соусу 3 ст. л. томатного соку, а через пару хвилин 2 ст. л. йогурту. Помішуючи, готувати на невеликому вогні 10 хвилин. Додати кінзу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min