Курка по-японськи - Image

Курка по-японськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Здоровий спосіб життя, збереження традицій, простота і лаконічність - саме так коротко можна описати Японію і японців. Найкраще ці якості відображаються в японській кухні Спробуйте приготувати курку по-японськи. Проста і дуже смачна страва готується швидко і легко. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Петрушка надає курці пряний духмячний аромат, а соєвий соус пікантність і незвичайний ніжний присмак.Можно подавати як основну страву і до гарніру. Прекрасно поєднується з рисом і овочами. Ця страва припаде до смаку всім членам вашої родини і займе гідне місце у вашому домашньому меню.

Ingredients

Курячі стегенця

500 г.

Цибуля

150 г.

Соєвий соус

2 ст. л.

Цукор

2 ч. л.

Яйця

1 шт.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Вода

2 ст. л.

Preparation steps

01

М'ясо зі стегенець порізати великими шматочками.

02

Цибулю порізати півкільцями.

03

Петрушку дрібно порізати.

04

На сковороду налити соєвий соус, додати дві ложки води, цукор, дрібку солі, довести до кипіння.

05

Додати цибулю, смажити 5 хвилин, періодично помішуючи.

06

Додати шматочки курки, перемішати з цибулею. Готувати по 5 хвилин на середньому вогні з двох сторін.

07

Посипати петрушкою.

08

Яйце з дрібкою солі збити виделкою. Рівномірно влити яйце на шматочки курки. Готувати пару хвилин, поки не схопиться яйце.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курка по-японськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua