
Куряче філе з кисломолочним сиром і зеленню
Куряче філе з сиром і зеленню - низькокалорійне блюдо, яке чудово підійде для дієтичного меню. Досить таки незвичайне поєднання інгредієнтів, описане в даному рецепті, не так часто зустрічається в кулінарії, що робить це блюдо достатньо оригінальним. Сирна начинка надає страві особливу соковитість і м'який ніжний смак. Дане блюдо може подаватися на стіл як основне, але також прекрасно підійде і до будь-якого гарніру. Не варто забувати, що м'ясо курки і сир багаті на вміст різних білків, тому блюдо до того ж дуже корисне і поживне.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
4 шт.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Dill 70g
100 г.
Eco Turmeric 20g
0,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст. л.
Garlic
2 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bread Crumbs
за смаком
Preparation steps
01
Для начинки нарізати зелень і змішати з кисломолочним сиром. Додати молоко, куркуму, продавлений через прес часник, сіль і чорний мелений перець.
02
У кожному курячому філе зробити глибокий розріз, щоб утворити кишеньку. Філе нафарширувати начинкою.
03
Обмазати кожне філе олією. Обваляти в панірувальних сухарях.
04
Укласти філе у форму і запікати при 200°C протягом 20 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores