
Курячі кульки у вершковому соусі
Насправді, страв, основним інгредієнтом котрих є куряче м’ясо, настільки велика кількість, і спектр вибору такий широкий, що часом буває важко обрати, на чому саме зупинитися і що приготувати. Курячі кульки у вершковому соусі – здавалося б, знову звичайне куряче м’ясо, але не сьогодні. Різноманітність – початок успіху. У цьому випадку, ми отримаємо курячі кульки, запечені в духовці, политі спеціальною заливкою. Звичне куряче філе, після декількох нескладних маніпуляцій перетворюється на кулінарний шедевр, оригінальний як за виглядом, так і за смаком. Трохи вашої фантазії, креативу, неординарних ідей, і нова оригінальна страва готова!
Ingredients
Філе куряче
500 г.
Цибуля
1 шт.
Яйця
1 шт.
Часник
3 зуб.
Вершки
200 мл.
Сіль
за смаком
Сир
150 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно куряче філе злегка відбити і дрібно порізати, потім додати дрібно порізану цибулю, посолити, поперчити, влити збите в піну яйце і гарненько перемішати. Форму для запікання змастити жирними вершками.
02
З приготовленої маси формувати невеликі кульки і викладати їх у форму. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 15 хвилин.
03
Тим часом, приготувати заливку. Для цього сир потерти на дрібній тертці, видавити в нього часник і змішати з вершками.
04
Вийняти форму з кульками з духовки, полити заливкою кожну кульку і знову поставити в духовку ще на 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores