Брюссельська капуста з гірчичною заправкою - Image

Брюссельська капуста з гірчичною заправкою

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви зробили правильний вибір, якщо звернули увагу на даний рецепт приготування страви брюссельська капуста з гірчичною заправкою. Брюссельська капуста неймовірно корисна. Бо містить в собі безліч корисних для організму людини речовин: клітковину, цукор, крохмаль, білок. Однак, особливо цінною брюссельська капуста вважається завдяки унікальному набору вітамінів. Завдяки такому багатому і складному біохімічному складу, брюссельська капуста дуже цінується кулінарами. Тому і ви постарайтеся, щоб страви з брюссельської капусти якомога частіше були на вашому столі. Сьогодні приготувавши дану страву, ви успішно можете почати цю "брюссельську традицію". Страва порадує вас легким смаком.

Ingredients

Брюссельська капуста

400 г.

Вершкове масло

1 ст. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Сухе біле вино

100 мл.

Вершки

100 мл.

Цибуля

2 шт.

Гірчиця

1 ст. л.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.

02

Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.

03

За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.

04

Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Брюссельська капуста з гірчичною заправкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua