Брюссельська капуста з гірчичною заправкою - Image

Брюссельська капуста з гірчичною заправкою

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви зробили правильний вибір, якщо звернули увагу на даний рецепт приготування страви брюссельська капуста з гірчичною заправкою. Брюссельська капуста неймовірно корисна. Бо містить в собі безліч корисних для організму людини речовин: клітковину, цукор, крохмаль, білок. Однак, особливо цінною брюссельська капуста вважається завдяки унікальному набору вітамінів. Завдяки такому багатому і складному біохімічному складу, брюссельська капуста дуже цінується кулінарами. Тому і ви постарайтеся, щоб страви з брюссельської капусти якомога частіше були на вашому столі. Сьогодні приготувавши дану страву, ви успішно можете почати цю "брюссельську традицію". Страва порадує вас легким смаком.

Ingredients for the recipe

Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g
132.10 - 144.00

Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g

450 g

Ingredients

Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g

400 г.

Homemade Butter

1 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Chevrotin Chardonnay Dry White Wine 0.75l

100 мл.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Onion

2 шт.

Vinnytsia Mustard 125g

1 ст. л.

Parsley 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.

02

Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.

03

За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.

04

Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min