Пончики з броколі - Image

Пончики з броколі

Number of servings: 8Cooking time: 3 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Можливо ви спочатку здивуєтеся, почувши назву такої страви і подумаєте, що це якась нісенітниця. Але ми зуміємо вас переконати в зворотньому. Адже, як можна приготувати пончики з капусти брокколі? - Запитаєте ви. А виявляється можна. Суцвіття капусти брокколі в дріжджовому тісті, приготовані у фритюрі - це дійсно щось неймовірно смачне. М'яке ніжне тісто із золотистою хрусткою скоринкою буде танути у вас в роті. А ніжна і м'яка капуста брокколі всередині тіста вразить вас своїм чарівним смаком і божественним ароматом. Смак такого пончика не описати словами, це дійсно потрібно самому спробувати. Тому ми вам рекомендуємо не втрачати часу, а прямо відправлятися на кухню, щоб приготувати ці повітряні пончики.

Ingredients for the recipe

Cauliflower
89.99 - 113.40

Cauliflower

per 1 kg

Ingredients

Cauliflower

500 г.

Broccoli

500 г.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

10 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Kotanyi Lemon Peel 14g

8 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

250 г.

7 Flour 1kg

150 г.

Preparation steps

01

Спочатку дріжджі розчинити в 1 склянці кипяченої води, додавши щіпку цукру. через 10 хвилин додати просіяне борошно, ще 1 склянку води, яйце, 1 столову ложку цукру, лимонну цедру та сіль. Замісити тісто, накрити. Залишити в теплому місці на дві години.

02

Потім цвітну капусту та броколі помити, розібрати на невеликі суцвіття. Помістити цвітну капусту у великий друшляк та поставити на кастрюлю відповідного діаметру, заповнену наполовину киплячою водою. Готувати під кришкою 15 хвилин. Так само зварити на пару броколі, 10 хвилин. Дати овочам охолонути.

03

Розділити тісто на 2 рівні частини. До одної покласти суцвіття цвітної капусти, в іншу - броколі. Обережно перемішати. У великій сковороді розігріти олію. Змащеною олією ложкою брати суцвіття в тісті та, притискаючи другою ложкою, обережно опускати у фритюр. Готувати невеликими порціями, до появи рум'яної скоринки. Викладати шумівкою на паперові рушники.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min