Биточки із сочевиці - Image

Биточки із сочевиці

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Биточки з сочевиці - це не тільки смачна, але і дуже поживна і корисна страва, приготувати яку досить просто. За своїми поживними властивостями сочевиця цілком здатна замінити як хліб, так і м'ясо. Страви з сочевиці доповнять ваш раціон незамінними білками. Вегетаріанські биточки з сочевиці - джерело вітаміну B. Страви з сочевиці, в тому числі і биточки з сочевиці, рекомендуються при хворобах серцево-судинної системи, цукровому діабеті. Прикрашені свіжою зеленню, биточки з чечевиці бобів будуть ще смачніші і корисніші.

Ingredients

Сочевиця

350 г.

Кінза

25 г.

Червоний мелений перець

1 ч. л.

Лимонний сік

3 ст. л.

Соняшникова олія

4 ст. л.

Майонез

150 г.

Сіль

1 ч. л.

Сухарі панірувальні

за смаком

Кмин

1 ч. л.

Чорний мелений перець

1/2 ч. л.

Preparation steps

01

Сочевицю промити, залити 1,8 л. холодної води, залишити на ніч у прохолодному місці.

02

Злити воду, залити свіжою водою і варити до готовності. Подрібнити в кухонному комбайні.

03

Пюре із сочевиці, кмин, червоний перець, сіль, чорний перець, рублену кінзу добре перемішати.

04

Сформувати 8 биточків діаметром 5 см. і товщиною 1 см. Запанірувати в сухарях і смажити в олії до утворення золотистої скоринки.

05

Для соусу змішати лимонний сік і майонез.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Биточки із сочевиці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua