
Біляші з м'ясом
Біляш - це не просто смажений пиріжок з м'ясом, як багато хто його звик сприймати. Домашній біляш з м'ясом - це серйозна, самостійна страва і до того ж неймовірно смачна. Дуже часто нам доводиться "насолоджуватися" страхітливим запахом біляшів, продаваних не надто охайними торговцями з вуличних лотків біля переходів. Але домашні біляші з м'ясом не мають нічого спільного з їх вуличними побратимами. На сьогодні способів приготування біляшів існує дуже велика кількість і кожен з них заслуговує вашої уваги. Але дозвольте запропонувати вам унікальний рецепт приготування домашніх біляшів з м'ясом. Домашні біляші, приготовані за нашим рецептом принесуть вам величезне смакове задоволення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Milk 2.5% 900g
150 мл.
7 Flour 1kg
2,5 - 3 ст.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1 пакетик
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Beef Forcemeat
500 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
50 - 60 г.
Spice Allspice Ground
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
150 - 200 мл.
Preparation steps
01
Приготувати тісто. Змішати тепле молоко, борошно, яйце, сухі дріжджі, цукор, сіль (1/4 ч. л.). Замісити тісто. Почекати поки тісто збільшиться вдвічі.
02
Тісто розділити на кульки і дати їм піднятися.
03
Ріпчасту цибулю потерти на тертці, змішати з яловичим фаршем, додати сіль, перець, воду. Добре перемішати фарш.
04
Кульки розкатати, покласти всередину фарш і защипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.
05
У сковороді розігріти олію. Викласти біляші на сковороду відкритою стороною вниз.
06
Обсмажити біляші з двох сторін, потім довести під кришкою на маленькому вогні до готовності тіста і фаршу. Біляші з м'ясом готові. Приємного апетиту!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores