
Яловичина по-індійськи
Індійська кухня вважається вегетаріанською. Хоча це не так. Адже, в Індії не всі вегетаріанці, а, крім того, рецепти традиційної європейської кухні химерно перемішалися з рецептами східної кухні. Сьогодні представляємо вам суперечливий рецепт індійської кухні. Так, ви не помилилися - це яловичина по-індійськи. "Яка яловичина в Індії, там же корову шанують нарівні з королевою", - заволаете ви. У цьому рецепті в стилі ф'южн дуже вдало поєднуються європейська та східна кухня. Назва цієї страви придумана давно. І навіть незважаючи на те, що корова в Індії вважається священною твариною, подається ця страва саме під назвою "яловичина по-індійськи" в кращих ресторанах світу. Як би там не було, а насправді - це відмінна страва.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
200 мл.
Onion
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
4 см.
Nordic Naturals Baby's DHA Fish Oil 30ml
3 ст. л.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Cilantro 70g
1/2 пучка
Eco Roman Cumin 15g
2 ч. л.
Carmencita Curry 40g
2 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник дрібно порізати, імбир нарізати тоненькою соломкою.
02
Розігріти жир, м'ясо обсмажити. Для соусу обсмажити цибулю, часник, імбир, постійно помішуючи. Додати спеції, смажити ще 2 хвилини.
03
М'ясо з соусом перекласти в каструлю, додати воду і тушкувати під кришкою 40 хвилин.
04
Додати очищені від шкірки томати. Тушкувати ще 40 хвилин.
05
Карі змішати з йогуртом, додати кінзу, кмин і подавати з м'ясом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores