Баклажани в томатному соусі - Image

Баклажани в томатному соусі

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

В осінній час природа ділитися з нами корисними і багатими плодами, а ми у свою чергу не упускаємо шанс скористатися ними і творимо найрізноманітніші і смачні страви. Фіолетовий овоч (баклажан) не відстає від своїх овочевих побратимів і може також похвалитися вмістом вітамінів і мікроелементів. І так само вишукано себе подати у будь-якій страві. Присутність цього овоча в рецептах давно користується популярністю серед господинь, і поза сумнівом, знайдеться в кулінарному блокноті кожної. Якщо ж у вас ще немає рецепту з баклажанів, тоді скоріш записуйте апетитний і корисний рецепт страви - баклажани в томатному соусі. Приєднуйтеся до прибічників смачного і корисного!

Ingredients for the recipe

Eggplant
20.70 - 60.90

Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Eggplant

700 г.

Pink Tomato in Packing

1 кг.

Garlic

7 зубчиків

Salt Egypt

2 ч. л.

Auchan Vitamin Bunch 75g

пучок

Preparation steps

01

Узяти баклажани середнього розміру. Помити, відрізати хвостики і зробити надрізи вздовж.

02

Очистити часник і поділити на 2 порції. Першу (3 зубчики) дрібно посікти ножем, а другу відкласти на соус (4 зубчики). Змішати нашаткований часник із сіллю і начинити баклажани (помістити в надрізи).

03

Помідори розрізати навпіл. Пропустити через м'ясорубку. Отриману масу перелити в каструлю і посолити. Додати до неї нафаршировані баклажани.

04

Поставити каструлю з баклажанами на вогонь. Варити годину на маленькому вогні. Як тільки овоч стане м'яким, зняти посудину з вогню і дати остигнути.

05

У охолонувшу масу додати 4 зубчики часнику (посічених) і зелень. Все перемішати. Поставити в холодне місце, можна в холодильник на 1 годину. Нарізати часточками і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min