Запашна курка по-китайськи - Image

Запашна курка по-китайськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курка, напевно, найпопулярніше м'ясо. Воно не жирне, а навпаки, багате на білки і є дуже смачним. Його можна їсти навіть на вечерю, і при цьому насичувати організм тільки корисними речовинами. Страва ж "Курка по-китайськи" сподобається навіть тим, хто не належить до числа любителів курячого м'яса. Воно виходить таким соковитим і ароматним, що ви не зможете від нього відірватися. Імбир, наприклад, надає страві незвичайний смак плюс - сприяє схудненню, знижує рівень холестерину і підвищує імунітет. А якщо використовувати його як приправу в такій страві, то ви отримаєте два в одному - користь і смачну вечерю із курки.

Ingredients

Курка

1 шт.

Кунжутна олія

100 мл.

Мелений імбир

25 г.

Сіль

15 г.

Курячий бульйон

1 склянка

Preparation steps

01

Імбирний порошок з'єднати з сіллю, обмазати цією сумішшю курку ззовні і всередині і поставити в холодильник маринуватися 1 годину.

02

У глибоку сковороду влити частину кунжутної олії, трохи розігріти, додати частину бульйону і смажити на сильному вогні 15 хвилин, підливаючи олію, що залишилася і бульйон.

03

Після перевернути курку і смажити ще близько 5 хвилин до готовності.

04

Дістати курку, дати стекти олії і розрізати тушку на середні шматки, після чого полити їх рештою відвару, що залишився на сковорідці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Запашна курка по-китайськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua