Аранчіні - Image

Аранчіні

Number of servings: 8Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хочете спробувати дуже смачну страву гарячих і пристрасних італійців? Їхня кухня славиться не тільки стравами з тіста, але і більш корисними і не такими калорійними. Наприклад, аранчіні. З італійської дослівно перекладається як "маленькі апельсини". Цю назву страва отримала завдяки своїй кулястій формі і насиченому вогненому кольору, який виходить завдяки паніровці в сухарях. Цю страву можна назвати цілком повноцінною, тому що тут є і гарнір (рис), і м'ясо, і гриби, і сир. Завдяки такій начинці вся страва виходить дуже ніжною на смак, але в той же час досить таки ситною. Так що можете її подавати навіть за святковий стіл.

Ingredients

Рис (аборіо)

300 г.

Яйця

2 шт.

Пармезан

50 г.

Гриби

300 г.

Шафран

1 ч. л.

Олія соняшникова

2 ст. л.

Цибуля

2 шт.

Кріп

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Часник

3 зубчики

Сухарі панірувальні

за смаком

Олія вершкова

2 ст. л.

Борошно

за смаком

Preparation steps

01

Відварити рис в підсоленій воді.

02

Додати розмочений в гарячій воді шафран, 2 ст. л. вершкового масла і тертий пармезан. Перемішати.

03

Рис остудити, додати 1 яйце, перемішати.

04

Для начинки на олії підсмажити цибулю, гриби, посолити, поперчити. Додати подрібнений часник і зелень.

05

Остиглий рис розділити на 10 маленьких кульок. Кожну кульку нафарширувати 1 ст. л. грибної засмажки.

06

Отримані рисові кульки обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях.

07

Обсмажити аранчіні до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Аранчіні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua