
Солодкі індійські коржики Роті
Ніщо так не дає уявлення нам про інші країни, як їх національна кухня. У кожного народу свої традиції, свої особливості. І саме страви можуть передати нам смак далеких просторів, заокеанських красот. Пропонуємо вам спекти солодкі індійські коржики Роті, які легко доведуть - Індія це не лише каррі і сочевиця. Скільки всього надзвичайного зберігає в собі ця країна. Коржиками ви можете замінювати таке звичне печиво, вони легко поєднуються з чаєм. Готувати їх легко і просто, і не потрібно багато інгредієнтів. Хоча б подумки занурте ноги в Індійський океан, відчуйте ласкаве сонце загадкової країни, відчуйте різноманітність цього світу!
Ingredients
Борошно
200 г.
Соняшникова олія
3 ст. л.
Вода
150 мл.
Вершкове масло
50 г.
Цукор
100 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
У миску просіяти борошно, додати сіль, рослинну олію і поступово влити воду.
02
Замісити м'яке еластичне тісто, змастити його маслом і накрити плівкою на 20 хвилин.
03
Потім тісто розділити на шматочки і дуже тонко розкатати.
04
Тонко розкатаний корж посипати цукром, згорнути квадратом, розкатати, ще раз посипати цукром, знову розкатати, і смажити з двох сторін на злегка змащеній маслом пательні по хвилині з кожної сторони.
05
Готові коржі змастити маслом і подавати до столу гарячими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores