
Шоколадні млинці
Млинці - домашні, апетитні, "мамині" - люблять всі. Однак, при всіх перевагах страви, вона все ж таки залишається доволі буденною. А от якщо додати до млинців трохи шоколаду, вони вмить перетворюються на більш вишукане частування, яке цілком можна запропонувати не тільки до сімейного сніданку, але і на романтичну вечерю. Особливо якщо полити готові млинці розтопленим на водяній бані шоколадом, подати їх зі збитими вершками або кулькою морозива - тут вже справа за вами. Головне, що вони у будь-якому випадку слугуватимуть чудовою основою для ситного десерта.
Ingredients
Яйця
3 шт.
Цукор
4 ст.л.
Какао-порошок
2 ст.л.
Ванільний цукор
1 пакетик
Молоко
0,5 л
Мука
10 ст.л. (з гіркою)
Картопляний крохмаль
3 ст.л. (з гіркою)
Чорний шоколад
50 г
Сода
0,5 ч.л.
Оцет
0,5 ч.л.
Рослинна олія для смаження
10 ст.л.
Preparation steps
01
Шоколад поламайте не шматочки, викладіть у велику миску та нагрівайте на водяній бані.
02
Коли шоколад розтопиться, влийте молоко і ретельно перемішайте. Зніміть з вогню. Остудіть.
03
Додайте яйця, цукор, ванільний цукор і какао, перемішайте.
04
Поступово введіть просіяне борошно і крохмаль, перемішайте, щоб не було грудочок, після чого злегка збийте тісто вінчиком або міксером.
05
Соду погасіть в оцеті, введіть до тіста, добре перемішайте. Дайте тісту постояти приблизно 20 хвилин.
06
Прогрійте сковороду і, кожного разу піливаючи до неї рослинної оліїї, смажте млинці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores